• lenjerii-de-pat-damasc-satinat-hotel
  • producator-lenjerii-de-pat
  • Subcribe to Our RSS Feed

18.12.15

Lenjerii de pat damasc - Lenjerie Hotel

Producatorii de lenjerii de pat sunt indispensabili atunci cand vine vorba de o afacere in domeniul hotelier de pilda. Fiind vorba de multe dormitoare, acest lucru implica crearea unui anumit nivel de comfort in cea ce priveste paturile din camere. Asadar, aici este nevoie de calitatea unor astfel de produse care sa satisfaca pana si cei mai pretentiosi clienti. Indiferent daca vorbim de o pensiune sau de un hotel, alegerea unor lenjerii de pat de calitate, va garanta rezistenta lor in timp si certitudinea ca dupa multiple spalari, lenjeria va arata ca noua. Uneori nu avem timpul necesar sa hoinarim prin magazinele care comercializeaza astfel de produse, asadar comanda online este o metoda simpla si eficienta prin care marfa poate ajunge la destinatia dorita. Un sistem rapid si eficient cu produse direct de la firma producatoare de lenjerii. Asadar, daca sunteti in cautare de lenjerii de pat din damasc , este recomandat sa apelati la aceasta firma producatoare. Este important sa alegeti producatorul de lenjerii cu renume pe piata si sa va asigurati ca cea ce achizitionati este de cea mai buna calitate.

Lenjerii de pat damasc satinat pentru Hotel
Producatorul de lenjerii de pat Nikydecor detine o gama variata de astfel de textile la preturi la fel de variate. Insa, exista si o gama vasta de oferte, de care clientul poate profita daca este in cautare de lenjerii de pat la preturi mai convenabile.

 Bineinteles varietatea consta in diferitele modele pe care producatorul o pune la dispozitia clientilor. Asadar, puteti alege o lenjerie de pat deosebita din damasc satinat, o alta optiunea ar fi cea satinata cu dungi, iar bineinteles aceste lenjerii de pat se gasesc si pe diferite dimensiuni. Exista lenjerii de pat din damasc pentru pat matrimonial, dublu sau single, in functie de necesitatile clientului. Un alt element de care trebuie sa tineti cont atunci cand plasati o astfel de comanda pentru lenjerii de pat din damasc, este densitatea materialului. 

Aceasta este de regula intre 140-150 gr/mp. Ca si material, subliniem din nou importanta calitatii, care trebuie sa fie 100% bumbac, astfel va rezista cu trecerea timpului. Lenjeriile de pat din damasc pot fi comandate in functie de preferintele clientului, insa alb este optiunea ideala pentru imbracarea paturilor dintr-un hotel sau o pensiune, deoarece emana simplitate si eleganta. 

O alegere clasica cu care nu vei da gres, iar clientul hotelului se va simti regeste in cele mai fine asternuturi din damasc. Nu uitati sa fiti cu ochii pe ofertele momentului, daca vreti sa luati astfel de textile la cel mai bun pret. Grabiti-va pentru ca de multe ori, ofertele implica un stoc limitat de produse.
Informatii si comenzi lenjerii hoteliere:
Material damasc satinat in dungi de 20 mm, 140 gr, 100% bumbac.
Lenjerie pat dublu  camera hotel.
Cearsaf de pat 240 * 280 cm -1 buc.
Cearsaf pilota  160 * 200 cm -1 buc.
Fata de perna  60 * 70 cm – 1 buc.
Fata de perna  40 * 40 cm – 1 buc.
Total fara tva = _ _/set.


Pagina web - http://www.nikydecor.ro/lenjerii-de-pat-hotel.html 

Lenjerii de pat damasc-Lenjerii de pat/lenjerii de pat bumbac satinat-Lenjerie Hotel
Oferta lenjerii de pat damasc satinat in dungi, lenjerii de pat pret,  direct de la producator cu preturi en-gros. Lenjerie pat bumbac din gama horeca cu livrare directa la hotel, pensiune in Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Timisoara, Hunedoara, Sibiu, Ramnicu Valcea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu