• lenjerii-de-pat-damasc-satinat-hotel
  • producator-lenjerii-de-pat
  • Subcribe to Our RSS Feed

11.5.15

Producator lenjerie de pat Hotel | Lenjerii de pat damasc satinat - Lenjerie de pat hotel pret | Lenjerii de pat bumbac albe

Imbinand intr-o maniera unica simplitatea cu sofisticatul, lenjeriile de pat din damasc prezinta regalul frumustetii potolite, a misterului care asteapta sa fie descoperit si a unei calduri care se potriveste perfect pe necesitatile sufletului.

Lenejrii damasc - Lenjerie - pat - damasc - satinat

Pot fi comandate in culoarea si modelul dorit, pentru a se incadra perfect in decorul camerei de hotel si in acelasi timp pentru a deveni complicele unei atmosfere propice unei sederi cat mai placute.
Lenjerii damasc - Lenjerii - de - pat - damasc- satinat
Oferta lenjerii de pat damasc satinat in dungi de 2 cm pentru industria hoteliera comercializate la preturi de producator.Lenjerie pat damasc pentru pat dublu 179 lei. Etichete articol: lenjerii de pat albe, lenjerii de pat damasc, lenjerii de pat damasc preturi, lenjerii de pat Hotel, lenjerii pat damasc satinat, oferta lenjerii damasc, lenjerie horeca pret, lenjerii hoteliere, lenjerie bumbac alba, ploiesti, sinaia, azuga, busteni, slanic, breaza, campina, comarnic, valea doftanei, brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu